Q-1320 Split pyörätuolinostin

Ei varastossa
Toimitusaika: 1 päivä(ä)

Kuvaus

Q-1320 Split pyörätuolinostin on tehokas ja luotettava apuväline liikuntarajoitteisille henkilöille. Tämä nostin on suunniteltu erityisesti helpottamaan siirtymistä pyörätuolin ja muiden istuma-apuvälineiden välillä. Sen innovatiivinen split-design mahdollistaa nostamisen ilman vaikeuksia ja turvallisesti, samalla kun se tarjoaa käyttäjälle mukavuutta ja autonomiaa.


Tämä pyörätuolinostin perustuu kestävyyteen ja turvallisuuteen, mikä tekee siitä luotettavan valinnan päivittäiseen käyttöön. Nostimen korkealaatuiset materiaalit ja huolellinen suunnittelu takaavat sen pitkän käyttöiän ja vähäisen ylläpitotarpeen. Sen helppo käyttää ja säätää eri käyttäjien tarpeiden mukaan, mikä tekee siitä monipuolisen ja käytännöllisen apuvälineen.


Q-1320 Split pyörätuolinostin on laadukas ja moderni apuväline, joka helpottaa arkea liikuntarajoitteisille henkilöille. Sen helppo käyttö ja korkea turvallisuustaso tekevät siitä erinomaisen valinnan niille, jotka tarvitsevat apua siirtymisessä istuma-apuvälineiden välillä. Tämä nostin on suunniteltu tarjoamaan käyttäjälle itsenäisyyttä ja mukavuutta päivittäisissä toiminnoissaan.